On My Wishlist (1)


Zdá se, že stále nemám dost meme... :) Rozodla jsem se totiž zapojit do dalšího z nich. Jde o meme z dílny Book Chick City a jeho podstatou je každou sobotu uveřejnit pár knih, po kterých naše srdce touží, ale zatím je nemáme, buď nevyšli nebo jsme se k nim zkrátka přes tu hromadu ostatních nedostali... Pro tuto sobotu vybírám:


Lost in a Good Book
Pokračování knihy Malér Eyrová, který se mi moc líbil a v těchto dnech vychází konečně česky!




Divergent
Divergent, Divergent, Divegent! Všichni o něm tak básní, že se nemůžu dočkat, až se mi taky konečně dostane do rukou... vypadá to, že aspiruje na knihu roku :)



Never Have I Ever
Pokračování nové série Sary Shepard, která mě dostala...


6 komentářů:

  1. Na The Lying Game se taktéž těším (neméně na její pokračování), ovšem s mou angličtinou si budu muset do příštího roku počkat. Alespoň máme právě začínající seriál, tak se tuším první pustí do něj :)).

    OdpovědětVymazat
  2. Seriál je prima, ale v nějakém článku Syki psala, že tam vůbec nepoužijí ten základní motiv, že prý mají obě ty holky být naživu, tak nevím, co za splácaninu z toho může být... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kmihy jsem nečetla, ale koukám na seriál a jako splácanina mi to nepřijde. Ano, sestry jsou naživu, zatím! :) Byly jenom tři díly, tak uvidíme, co se z toho vyklube. Zatím se mi to ale docela líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. No právě, jsou obě naživu, takže tím mizí ta základní zápletka, že živá sestra se vydá za mrtvou, pak předstírá, že je ona, aby přišla na to, kdo ji zavraždil, a vrah jí začne vydírat... seriál může být určitě prima, ale nechápu proč měli potřebu ten základní příběh měnit.
    A kde na to koukáš? Taky bych mrkla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak třeba to bude jenom lepší - budu znát hlavní postavy atd. ale nebudu vědět ten děj podle knihy a o to více se na ni budu těšit =). No, každopádně bych si chtěla jak přečíst knihu, tak shlédnout seriál.

    OdpovědětVymazat
  6. V seriálu jde o to, že se nějak povede sestrám se najít. Emma má problémy se svou pěstounkou a utíká za Sutton. Zatím je hlavní zápletka o hledání pravých rodičů, čím se převážně zabývá Sutton, která odjíží, aby je našla a na její místo jde Emma. Všechno je ale mnohem komplikovanější a zamotanější, podobně jako PLL.
    Jednotlivé díly si stajuju z ulož.to a potom si na serialzone.cz stáhnu titulky. :)

    OdpovědětVymazat