Tajný kruh: Moc a další pokračování téhle trilogie...


 


Třetí díl Tajného kruhu s podtitulem Moc vychází v češtině 5. 12. To už možná víte. Tímhle třetím dílem vrcholí a uzavírá se avizovaná trilogie, kterou L. J. Smith napsala už v devadesátých letech...


 


Oficiální anotace:
NENECHTE SI UJÍT DRAMATICKÉ VYVRCHOLENÍ ČARODĚJNICKÉ TRILOGIE! 
Cassiino strašlivé tajemství bylo odhaleno! A teď bojí se, že se od ní Diana odvrátí… přitom právě nyní se Tajný kruh musí spojit v boji proti největšímu nepříteli ze všech, a proto je Cassie nucena obětovat svou lásku a zavrhnout svou spřízněnou duši. Ale může v tak děsivé bitvě mezi dobrem a zlem vůbec někdo zvítězit?

...a zdá se, že touhle bitvou to nekončí. Cassie se klidu jen tak nedočká a na Kruh čekají další výzvy... Podobně jako u Upířích deníků se L. J. Smith nejspíš ovlivněna úspěchem rozhodla napsat pokračování... Pravděpodobně s tím bude mít co do činění i fakt, že se podle knih začal točit a vysílat seriál, ale to už určitě taky víte, takže se tady o tom nebudu rozepisovat... Minimálně vás upozorním na české webovky, které o seriálu vznikly...www.secretcircle.cz Z dobrého zdroje vím (hihihi, to zní děsně novinářsky cool... :D, zkrátka ze zdroje velmi blízkého HarperTeen), že pokračování budou tvořit hned tři další knihy. První z nich se bude jmenovat THE DIVIDE, což jste možná už zaregistrovali na Goodreads a půjde v ní přibližně o tohle...

Poprvé od té doby, co se Cassie Blakeová před rokem přistěhovala do New Salemu, se cítí docela normálně. Chodí s Adamem, svou spřízněnou duší. A má ve městě nové kamarády. Ale proto, že náleží do tajného uskupení čarodějek a čarodějů, které má velkou moc, je její život všechno jen ne normální. Tajný kruh však postihne tragédie a Cassie si uvědomí, že výjimečnost může být velké prokletí. Kruh pronásleduje neznámý nepřítel - a kdokoli může být příští obětí. Všichni se snaží uchránit sami sebe, vytvářejí se spojenectví a testují se vztahy. Nikdo neví, komu se dá věřit. Bude Cassie schopná zachránit Kruh i sama sebe? Nebo ho její rozhodnutí zničí navždy?

Tenhle první díl z druhé trilogie Tajného kruhu vyjde v originále v březnu 2012, plánované pokračování s podtitulem THE HUNT je plánováno na září 2012 a třetí kniha, TEMPTATION, má vyjít v březnu 2013. Těšíte se? :)

7 komentářů:

  1. Za sebe můžu říct, že se moc netěším. Bojím se hlavně, aby to nebylo nějaké umělé prodlužování a základní trilogii to nezničilo. Třetí díl jsem zatím nečetla :D, ale předchozí dva se mi líbíli :). No, doufejme, že pokračování se povede ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Docela ti rozumím, ale jsem zvědavá, jestli se to povede nebo ne... tyhle nastavovaný kaše se často vůbec nepovedou. Ale nečetla jsem Upíří deníky, takže ani nevím, jestli se jí to pokračování podařilo tam, takže těžko soudit... .)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejak nesledujem ani seriál ani knihy, ktoré vychádzajú. Mám pocit, že vychádzajú ako keby na bežiacom páše a tým pádom pochybujem o ich kvalitách. Pokladám ich len za také oddychové čítanie, ktoré mi nič nové nedá (rovnako aj Upírske denníky). Avšak seriál The Vampire Diaries mám celkom rada, aj keď mám pocit, že aj ten už moc komplikujú (ale zatiaľ im to žeriem aj s navijákom :)).

    OdpovědětVymazat
  4. Co jsem slyšela, tak prodlužování Upířích deníků není nic moc. Z vlastní zkušenosti, ale nemůžu soudit, nečetla jsem ani jeden díl ;). Snad to u Tajného kruhu dopadne líp :)

    OdpovědětVymazat
  5. No tak už si to jednou vyzkoušela, tak by mohla vědět jak na to a vyvarovat se chyb, co už udělala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se děsně moc těším :)... první 2 díly se mi hodně líbily, takže už chci Moc do rukou! :).. Jinak dneska jsem viděla i první díl seriálu... nějak mě to nenadchlo, tak snad to dalším dílem bude lepší :)...

    A co se týče prodlužování... snad to bude dobré a nepokazí to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně moc se těším na další pokračování:)
    Po Twilight sága je to moje nejoblíbenější triologie:)*

    OdpovědětVymazat