GIVEAWAY! Aneb další úklid redaktorských stolů a knihovniček...


Je to tak! Říkala jsem si, že jsem dlouho nerozdávala knihy a radost, takže je načase to napravit. Prostě jen tak :) A o co budete soutěžit? Jsou to všechno knížky v angličtině, které buď česky vyšly nebo teprve vyjdou a tady je máte pokupě...


Anna and the French Kiss... aka Polibek pro Annu, legendární knížka mezi českými blogery,  chcete ji v angličtině? Soutěžte! :) L. A. Candy - Sweet Little Lies... aneb pokračování hollywoodského dobrodružství, pozlátko sem, pozlátko tam. Máte rádi glamour? Vyberte si L. A. Candy! The Fallen and Leviathan... baví vás andělé? Epické dobrodružství? Hezouni na obálce? The Fallen číslo jedna je pro vás tím pravým :) Shatter Me... skvělá nová trilogie, co česky vyjde na jaře příštího roku. Nemůžete se dočkat? Vyhrajte ji anglicky! Jen teda obálku s okem nevedu, pouze klasickou hardbackovou :) A nakonec Lament... milujete Mrazení a spol. a Maggie Stiefvaterovou? Není co řešit! Tádydadydá, to je vše, představení končí, teď už se jen upsat a držet si palce, soutěžíme!

A pravidla? V zásadě žádná... jen buďte followerem mého blogu a fanouškem CooBoo na Facebooku (přeci jen redakční stoly a knihovničky, které tímto uklízím patří tomuhle nakladatelství :)) Další bodymůžete získat za to, když...
  • mě sledujete na twitteru
  • budete šířit tuto giveaway po nejrůznějších kanálech (facebook, goodreads, twitter... bod za každou sociální síť)
  • zmíníte tuto giveaway na svém blogu
  • zobrazíte na svém blogu obrázek s odkazem
  • napíšete mi nějaký prima komentář :) 

A teď šup hop do Rafflecopteru... používám tuhle věcičku na zaznamenávání vstupů poprvé, tak snad bude fungovat jak má :) Soutěž startuje dneškem a končí v pátek 13. července. Tak ať vám přinese štěstí :) Vyhlášení doufám stihnu do konce toho či začátku dalšího týdne...


a Rafflecopter giveaway

43 komentářů:

  1. Milá Terezko, přeji ti krásné léto plné sluníčka, pohody a smíchu. No a jako správné knihomolce ti přeji mnoho přečtených, zrecenzovaných a přeložených knížek. Krásné léto!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a kdybych mohla, tak bych si vybrala ANNA AND THE FRENCH KISS :).

      Vymazat
  2. Kdybych mohla vybrala bych si Sweet Little Lies, protože o tom všichni mluví, a já jí pořád nečetla..
    Užij si léto:)

    OdpovědětVymazat
  3. Niečo pekné, hmmm ... želám ti aby ti aj v lete išla práca tak odruky ako obyčajne :D

    PS: Vďaka za súťaž

    OdpovědětVymazat
  4. Zúčastnila bych se, ale knihy v AJ bych nezvládla, takže přeju štěstí všem těm, co ano a do této skvělé soutěže se přihlásí :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásná soutěž, asi nejvíce mě zaujala ta první knížka :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Terezko, přeji ti nejkrásnější, nejvoňavější a nejsvěžejší pročtené léto plné voňavých stránek knih, sluníčka a zmrzliny! Děkuji ti za tuhle krásnou giveaway, anglická knížka by se mi zrovna hodila :-) (a je vcelku jedno jaká)
    Tak se měj krásně!

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tuto soutěž o tak skvělé knížky! :) Anglickou knihu si plánuji na prázdniny (jen ji někde sehnat), tak třeba se na mě usměje štěstí ... A Tobě přeji krásné léto a hodně přečtených a přeložených knížek! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Soutěž o knihy v aj? No tak do toho jdu :)))) musím se pocvičit :)) Ještě že tě máme :))))

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, usmát se na mne štěstí tak třeba se "šetr mí" :D :D :D Děkuji Teri :)

    OdpovědětVymazat
  10. Když se blíží ty prázdniny, navádí mě to k jedinému: popřát ti je co nejhezčí, nejdelší, nejzábavnější a nejslunečnější :) Ať tě tvá láska ke knihám dlouho neopustí, + děkuju za soutěž ;))

    OdpovědětVymazat
  11. Tak v první řadě moc děkuji za soutěž s takovými skvělými knihami. Na čtení anglických knih už se chystám celkem dlouho a začít s některou z těchto by bylo fajn. =)
    A v druhé řadě Ti chci popřát nádherné léto plné těch nejbáječnějších knížek. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Anglicky se chystám začít číst už dlouho, třeba se mi to tentokrát povede :) Užij si hodně léta a samozřejmě hodně knížek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky bych chtěla takhle uklízet. :D
    Děkujeme za soutěž. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moje angličtina sice nedosahuje takové úrovni, abych v tomhle jazyku mohla číst knížky, ale jak jinak si to procvičit, než s milovanou činností? :) To znamená, že moc děkuji za soutěž, i kdybych nevyhrála, na nějakou tu knihu se vrhnu, hm...

    OdpovědětVymazat
  15. Díky moc za soutěž :D na anglickou knížku se chystám už celkem dlouho, teď jsem měla delší čtecí odmlku v angličtině :) :D

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, soutěž o knížky v angličtině! Ke čtení v angličtině se pořád odhodlávám, ale nějak nejsem schopná si nějakou pořídit a zkusit si ji přečíst. Tak třeba budu mít štěstí. :D
    Takžé, za tuhle soutěž moc děkuji. A zároveň ti přeju krásné léto, ať máš čas na přečtení co nejvíce pěkných knih a celkově si to léto hezky užij. :))
    Jó a ve formuláři jsem jako Kristýna S., kdyžtak. ^^ :)

    OdpovědětVymazat
  17. Parádní soutěž. Ráda bych si přečetla něco v angličtině, ale pořád se nemůžu donutit a něco si koupit. Třeba kdyby voda začala téct do kopce a já vyhrála, tak zjistím, co si ještě z toho milého cizího jazyka pamatuju :-).

    OdpovědětVymazat
  18. Super soutěž! Díky za ni a užij si sluníčka a prázdnin! A hodně příjemného čtení přeju!

    OdpovědětVymazat
  19. Především bych ti chtěla poděkovat za soutěž. Pro mě je to úplně ideální, protože se chystám o prázdninách přečíst si nějakou tu anglickou knížku (mojí první). Proto ještě jednou děkuju za možnost zúčasnit se.

    PS: krásné prázdniny a mnoho počteníčka

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné prázdniny plné zajímavých zážitků a knih!!!

    OdpovědětVymazat
  21. ďakujem za súťaž a želám pekné leto a kopec kníh na skvelé čítanie :)

    OdpovědětVymazat
  22. Jůů, moc díky za soutěž :) Ty knihy jsou úžasné. Přeju hodně štěstí v práci :) Chtěla bych jen dyžtak upozornit, že se domů vracím až 14., takže do té doby nebudu na příjmu.

    OdpovědětVymazat
  23. Prima prima, teď jen polibek od Lady Luck ^_^, ať mám co číst přes prázdniny. Ať ti čtení a blogování přináší jen radost ;-)

    OdpovědětVymazat
  24. Díky za soutěž! :) Anglicky teda moc nečtu, ale u těchle kousků bych se pustila do čtení jedna báseň. Osobně bych si vybrala Shatter me (už jen proto, že se mi tahle obálka líbí mnohem víc než ta s tím okem a upřímně doufám, že i u nás v Česku budeme mít právě tuhle). Jinak ti přeju krásné prázdniny! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Díky za super soutěž :) zatím jsem žádnou knížku v angličtině nečetla, ale ráda bych to zkusila, tak doufám, že budu mít štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ja som sa zapojila, dúfam, že je to aj pre SR. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Hrozně moc děkuji za soutěž =)). Ceny jsou více než lákavé :DD. Jinak přeji nádherné prázdniny :)).

    OdpovědětVymazat
  28. Super! :) Udělala jsi mi radost, v Čechách člověk moc často nenarazí na soutěž o anglické knihy ^^
    Užij si krásné léto!

    OdpovědětVymazat
  29. Super, tak veľmi pekne ďakujem za súťaž.:) Najviac by som chcela buď Annu alebo Shatter me, neviem.xD

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. Jéé, děkuji za skvělou soutěž! Už strašně dlouho se snažím dokopat přečíst něco v angličtině, takže mi tahle giveaway naprosto vyhovuje. x)) Jako většina bych strašně chtěla Annu nebo Shatter me, takže doufám, že snad konečně něco vyhraju. :D

    OdpovědětVymazat
  32. myslím, že vyhrať knižku je oveľa lepšie ako čokoľvek iné, strašne rada čítam a takto by som sa zdokonalila aj v angličtine prípadne trošku potrápila :D
    je to skvelý nápad

    OdpovědětVymazat
  33. Děkuji ti za možnost vyhrát knihu v angličtině. :) Nejvíce mě zaujala kniha Shatter me. Vybrala jsi moc hezké knihy. Užij si prázdniny a přečti hodně knih! :D

    OdpovědětVymazat
  34. Páni, tato soutěž je opravdu něco ;) Líbí se mi, že jsi vybrala knihy jak české, tak anglické ;) A ta Shatter me vypadá tak nádherně! Děkuju za možnost zasoutěžit si ;)

    A chtěla bych se ještě omluvit, že jsem zadala špatný odkaz -
    http://pryc-od-reality.blogspot.cz/2012/07/giveaway-u-teresinhy.html - toto je odkaz k článku ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Jéé, díky za soutěž, je skvělá! Mít takovou Shatter me, tak se snad zas i dokopu ke čtení v angličtině - ale i ostatní tituly jsou úžasné. Taky bych chtěla takhle uklízet... :D

    A přeju, ať se ti do ruky dostane spousta pěkných nebo zajímavých knížek na překládání/korektury i jen tak na čtení... :)

    OdpovědětVymazat
  37. Vďaka za giveway, je to fajn zmena súťažiť o knihy v AJ. :D Želám pekné leto, nech je aspoň také dobré ako to moje. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné prázdniny s nějakou pěknou knihou na překlad!:))
    Kdybych mohla, vybrala bych si Lament:)

    OdpovědětVymazat
  39. Krásny blog a tiež vďaka za súťaž :)

    OdpovědětVymazat