Potřeštěné letní kniho-dumání vol. 1


Potřeštěné letní kniho-dumání je společný projekt blogerek VeEee a Syki. Víc o něm si přečtěte třeba tady. A dnešní první téma zní vanilková zmrzlina...

Možná to pojmu maličko jinak, ale tady je zkrátka pět knih, které se mi vybaví, když se řekne vanilková zmrzlina, protože ta je má nejoblíbenější a je tou pravou esencí léta. Takže tady jsou nejletnější knížky se sladkou příchutí... :)




...je ta pravá letní mrazivá detektivka a jahody se k vanilkové zmrzlině prostě dokonale hodí :) A jo, trochu si zas čechrám vlastní peří, ale co, přečtěte si to, fakt to stojí za to!





...je jedna z nejletnějších knížek, co jsem asi kdy četla. Oddychovka, holčičí románek, dům na pláži, moře, dva bratři... ideální ke zrzlině... Chcete vědět víc? Mrkněte sem!






...další holčičí románek, podle mě taky ideální letní vanilkové čtení. Navíc mám tu holku moc ráda, takže prostě tlačím její knihu :) A mimochodem, taky bloguje!



 





...máte rádi Wericha? Měli byste, protože je zábavnej, a tahle knížka je skvělý letní cestopis, po kterém hned dostanete chuť vyrazit na výlet po Itálii... a dát si k tomu zmrzlinu, samozřejmě, vanilkovou! :)




...uznávám, není zrovna pravé letní čtení, ale já ji poprvé v létě četla, z takového toho levného paperbacku s filmovou obálkou a pokaždé, když si na ni vzpomenu, se mi to vybaví. A podle mě k ní zkrátka vanilková zmrzlina pasuje.



4 komentáře:

  1. Pýcha a predsudok. To je ideálne čítanie k čomukoľvek :)

    OdpovědětVymazat
  2. The summed I turned pretty je asi vážně dobrá letní kniha, už jsem jí viděla aspoň na třech seznamech a taky jsem se do ní už pustila :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůůů. :)(Mám postřeh, já vim. :D)

    OdpovědětVymazat