Pár vánočních tlachů

Už chvíli dumám, že bych měla sesmolit nějaký vánoční článek. Nezapojila jsem se do žádného z předvánočních projektů (ačkoli takový re-reading Harryho Pottera u VeEee byl fakt lákavý :)) Nesdílím s vámi články o tom, jaké se u nás peče cukroví a jaké máme vánoční zvyky. Ani jsem nesestavila žádný svůj top ten knih tohoto roku (ačkoli na to možná ještě dojde). A teď si říkám, zda to není chyba? Není konec roku opravdu časem na rozjímání, bilancování a ohlížení se? Jo, cítím, že už tíhnu k patetičnosti, a vážně se tomu budu snažit vyhnout! :) Aneb když ti slova nestačí, řekni to fotkou... loni jsem se zapojila do vánoční fotovýzvy, kterou pořádala Nikki Finn, sice se mi ji nepovedlo tak docela naplnit, ale moc mě to bavilo, letos už to asi taky nestihnu, ale může to být třeba předsevzetí do nového roku!


Nicméně, co tím chci říct... chtěla bych vám tu jen popřát krásné a klidné Vánoce, ideálně v okruhu lidí, které máte nejradši. Chtěla bych vám popřát, ať dostanete spoustu krásných knížek, ať se i příští rok těšíte z úžasných příběhů a pořád o nich nadšeně píšete a sdílíte své názory a postřehy. Hrozně mě baví je číst :) Chtěla bych vám popřát, ať si Vánoce užijete třeba tak pěkně dětsky, jako moje kolegyně Iveta, která mě dneska skoro dojala svým blogem. Svátky jsou na takovéhle návraty do dětství jako dělané... Já se nemůžu dočkat maminčina bramborového salátu, vaječného koňaku a toho, jak si pak při svitu elektrických svíček zalezu pod peřinu a budu si číst a ztratím se v nějakém báječném příběhu... protože to je na knížkách to nejpěknější!

A ještě by mohlo trochu nasněžit... Šťastné a veselé!


4 komentáře:

  1. Nasněžit neeee :D Už takhle je mi kosa, nemusím ještě umírat na sníh za krkem (mám známé tak milé, až jsou k nezaplacení).
    Taky přeji pěkné Vánoce a spoustu nových knižních objevů a příjemných překvapení i v dalším roce :)
    Já bych pod stromeček spíš než nové knížky potřebovala čas na čtení, ale ten mi asi nikdo nedá... tak se holt spokojím s krabicí knih a zeleným čajem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky Ti přeju krásné Vánoce plné radostných chvílí a žádného stresu (i když víme, jak to vždycky dopadá). Chuť do čtení i v příštím roce a ať se Ti jen daří.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ti také přeju pohodové a nezapomenutelné Vánoce, naplněné jejich kouzlem, krásnými okamžiky a novými příběhy každý den:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezky napsáno :) Taky Ti přeju krásné Vánoce a spoustu krásných příběhů :) Mám pocit, že už jsem tenhle článek komentovala, ale komentář asi léta někde ve vzduchoprázdnu :) Děkuji za komentář, jsem ráda, že někoho můj blog baví. Mě ten Tvůj taky protože je osobní! :)

    OdpovědětVymazat