Co nového vol. 4

Tenhle příspěvek o tom, co je u mě nového, bude zase maličko pracovnější, ale to snad nikomu nevadí. V první řadě se s vámi chci podělit o jednu nádheru, co na mě po dovolené čekala na pracovním stole... no nevypadá skvěle? :) Těšit se na ni můžete už 20. srpna, ale pro nedočkavce mám tajný tip, že na našem e-shopu bude tak o týden dřív, než ve většině knihkupectví a než je oficiální datum vydání... ale pšššt ;)
 
Kromě Lodi mezi hvězdami teď dumám o obálkách jiné série. Jak už se pomalu stává tradicí, zas je obálka jednoho druhého dílu docela jiná než první... Tentokrát mluvím o The Alchemy of Forever a jejím pokračování, které se bude jmenovat The Impossibility of Tomorow (Mimochodem, ty názvy mě docela baví). Nebyla jsem si jistá původní obálkou u Alchymie, ale když jsem ji viděla naživo, vypadá moc pěkně, mnohem líp než jen na monitoru. 
Naproti tomu u nové verze obálek si nejsem vůbec jistá, jestli se ke knížkám hodí... co vy na to? Kterou byste vybrali?


 

Jinak taky dneska konečně vychází Safír, takže šup šup do knihkupectví nebo na e-shopy a číst :D A nakonec trochu nepracovně, co se teď chystám číst ve volném čase... v Německu jsem si pořídila knížku, která u nás vyšla pod názvem Každá sedmá vlna a je volným pokračováním knížky Dobrý proti severáku. Tu jsem četla loni a moc mě bavila hlavně svou formou. Jde totiž o román v e-mailech, což pravda dneska není už nejoriginálnější, ale na druhou stranu je to v tomhle případě moc pěkně zpracované. Zápletka je prostá, romantická, ale hrdinové vás chytnou a vy budete chtít vědět, jak to s nimi bylo dál... jako právě chtěli němečtí čtenáři, kteří vlastně takhle trochu donutili autora, aby napsal pokračování... Tak jsem na něj zvědavá :)

8 komentářů:

  1. To s těmi obálkami už mě docela žere. Mě se asi líbí obě, na první pohled ta nová, ale když se víc koukám na tu tmavě modrou, taky moc pěkná. Ta nová má navíc tu chybu, že obrázek na ní je stejný jako u Smrtícího polibku... Safír jsem dneska objednala, nejspíš si ho půjdu vyzvednout ve středu - už se nemůžu dočkat, až se začtu do toho, co jsi přeložila :) První díl jsem přečetla za jeden den, což je rychle i na mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebo je ta obálka možná černá a já zas potřebuju nový brýle :D

      Vymazat
    2. Ta obálka je taková modročernofialově metalízovaná, takže s brýlema to nebude tak horký :D
      A četla jsem u tebe, že je ta fotka nový obálky jedničky stejná jako u Smrtícího polibku, zajímavej postřeh :) A já prostě nevím... ta dvojka se mi docela líbí, ale ta nová jednička mi prostě připadá jako ženský čtení a vůbec to není tajemný, což by asi mělo být... sakra, snad jsem se do toho moc nezamotala

      Vymazat
    3. A jsem ráda, že tě Rubín baví :) Snad bude stejně i Safír ;)

      Vymazat
  2. Ta tmavší obálka je o dost lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Loď mezi hvězdami vypadá krásně! už se těším, až bude v mé knihovničce :) Jo a zajímalo by mě, na kdy přesně se plánuje vydání Nadpozemské? Bude to toho 10.září? Ráda bych si o ni řekla k svátku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Denny, přesně tak, Nadpozemská je v plánu na 10. září, ale podobně jako Loď bude na našem e-shopu určitě ještě o pár dní dřív ;)

      Vymazat
  4. Myslím, že na ty obálky by se měla vydat nějaká norma, vážně. Vždyť je to hrůza, když jsou obálky každý pes jiná ves. U té Alchemy se mi líbí obě verze přibližně stejně, takže opravdu nevím, pro co bych se rozhodovala. Knihy neznám, takže podle obsahu bohužel hodnotit nemůžu.

    OdpovědětVymazat