Kindletime vol. 3

 
Po Frankfurtském veletrhu se mi kindle zase trochu zaplnil, takže je nejvyšší čas, abych se s vámi podělila o své novinky na elektronickém papíře. Je toho vážně kupa, takže vyberu jen pár tipů, na které se chystám a těším a zvědavím nejvíce.


...čarodějky, New York, intriky a krásná obálka. Ve Státech právě startuje seriál, už jste o něm slyšeli? Zní mi to trochu jako Swett Little Liars šmrcnuté Beverly Hills 90210 s kapkou magie :D

 
...hlavní hrdinka, co vidí budoucnost a v ní žádné pěkné věci... vražda, napětí, střední škola a touha být populární. Proč ne? A další povedená obálka!



Soloalbum...
...pro změnu něco německého. Devadesátá léta a Oasis. Dvacetiletý hlavní hrdina, kterého opustila holka. Jak si s tím poradí? Tahle knížka má být o vztazích a zlomených srdcích a podvodech a divokých mejdanech. A o spoustě skvělé muziky. Těším!

The Witch of Turlingham Academy...
...má být určená trošku mladším čtenářům než zbytek. Což už ostatně poznáte z obálky. Už jsem kousek přečetla a není to úplně marné. Baví mě internátní školy a tohle sice rozhodně není další Harry Potter, ale je to takové mile nablblé. Psané podobným stylem jako třeba Počertěná.



Chcete se zapojit? Budu jen ráda!

0 komentářů:

Okomentovat