Waiting on Wednesday (4)


...je meme pořádané Breaking the Spine, ve kterém jde v zásadě o to představit knihy, co jsme ještě sice nečetli, ale nemůžeme se jich dočkat.

 
Beth Ravis
ACROSS THE UNIVERSE
Anotace z Goodreads:
Láska mimo čas. Vesmírná loď postavená na tajemstvích a vraždě.

Sedmnáctiletá Amy se přidala ke svým rodičům coby „zmrazený pasažér“ na vesmírné lodi Godspeed a čekala, že se probere na nové planetě o tři sta let později. Nemohla tušit, že její spánek skončí o padesát let dříve a ona tak bude vržena do zcela nového světa vesmírné lodě, která si žije podle vlastních pravidel.

Amy si rychle uvědomí, že její probuzení nezpůsobilo jen selhání počítače. Někdo z pár tisíců obyvatel vesmírné lodě se ji pokusil zabít. A pokud Amy rychle něco nepodnikne, její rodiče budou další na řadě. Proto musí teď co nejrychleji rozluštit skrytá tajemství lodě Godspeed. Ale na jejím seznamu podezřelých figuruje jediný, na kterém záleží: Elder, budoucí vůdce lodi a láska, která přišla znenadání.


Tahle kniha na mě vykukovala ze všech blogů a jiných internetových koutů, má moc povedený trailer, a nakonec po přečtení recenze u Syki jsem si řekla, že trocha sci-fi nemusí být na škodu, že se na ni musím mrknout a nechala jsem si ji poslat. Jen škoda, že poslední dobou většina agentů posílá do nakladatelství knihy na posouzení v pdf, moc ráda bych tu fialovou nádheru viděla naživo... :)

2 komentáře:

  1. Na tu knihu mě nejdřív navnadila Syki, když pořádala giveaway. Ale nakonec jsem si řekla, že to může počkat, že to asi nebude tak úžasný. Ale po tomhle článku mám strašnou chuť si na té knize smslnout :P :D. Bože a že si ji asi jednou koupím, protože ta obálka... ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se na to vrhla, zatím jsem asi na třicáté stránce, tak uvidíme... :)
    A přesně, ta obálka prostě nemá chybu...!

    OdpovědětVymazat